Chinese avond / κινέζικη βραδιά

Graag nodigen we jullie uit op 16 december om 20.00 voor onze Chinese avond, die zoals elk jaar in de taverne “Mytho-mageiremata” in Perea wordt gehouden. De gerechten worden door onszelf, de leden, klaargemaakt: er bestaat al een lijst met namen en wat elk van ons gaat koken. Het personeel van de taverne zorgt dat de gerechten warm blijven op het grote buffet met zelfbediening. De gastvrije taverne stelt net zoals de vorige jaren dezelfde voorwaarde: dat elk van ons de consumptie (drank) betaalt die hij/zij in de taverne bestelt.

De kosten die u maakt voor de ingrediënten worden gedragen door de Vereniging.

Zijn er nog gegadigden om een gerechtje klaar te maken? Neem dan contact op met Danai via e-mail nieuwsbrief@ngvng.com
Adres van de taverne: Kountouriotou 73, 570 19 Thermaikos (Perea)

Με χαρά σας προσκαλούμε στην κινέζικη βραδιά (16 Δεκεμβρίου στις 20.00), που όπως κάθε χρόνο γίνεται στην ταβέρνα “μυθο…μαγειρέματα”, στην Περαία.
Τα γεύματα ετοιμάζονται από εμάς, υπάρχει ήδη μια λίστα με άτομα και τα γεύματα που θα μαγειρέψουν, και το προσωπικό της ταβέρνας φροντίζει τα γεύματα να παραμένουν ζεστά σε έναν μεγάλο μπουφέ, όπου ο καθένας μπορεί να σερβιριστεί. Το μαγαζί μάς φιλοξενεί κάθε χρόνο με την προϋπόθεση να πληρώσει ο καθένας την κατανάλωσή του σε ποτό. Τα κόστος των υλικών το αναλαμβάνει ο σύλλογος.
Εάν υπάρχει κάποιος που θέλει να ετοιμάσει κάτι, μπορεί να επικοινωνήσει μέ την Danai. (nieuwsbrief@ngvng.com)
Η διεύθυνση του μαγαζιού είναι: Π. Κουντουριώτου 73, Θερμαϊκός 570 19

Het bestuur van de NGVNG / Η Διοίκηση του Συλλόγου NGVNG.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *